Marinētas BBQ ribiņas

Sulīgas cūkgaļas ribiņas, iemarinētas Santa Maria BBQ mērcē ar burbonu, būs šīs grilēšanas sezonas hīts. Ātri un vienkārši!

Sastāvdaļas (Porciju skaits - 4)

1 kg cūkas ribiņas

Santa Maria BBQ mērce ar burbonu

Santa Maria Akmens sāls

bagete

Pagatavošana 

  1. Cūkgaļas ribiņas apber ar sāli un dāsni apsmērē ar BBQ mērci ar burbonu un atstāj iemarinēties uz 20 minūtēm.
  2. Pēc tam ribiņas cep cepeškrāsnī 180 grādos apklātas ar foliju 40 minūtes, tad foliju noņem un cep vēl 15-20 min 200 grādos, līdz ribiņas gatavas un brūnas.
  3. Pirms pasniegšanas ribiņas vēlreiz apsmērē ar BBQ mērci ar burbonu un pasniedz ar ķiploku bageti.


Dzīvesstils

Uz Ziemellatvija.lv pilno versiju