Recepte: Ķīnas kāpostu salāti ar hurmu

Sastāvdaļas:

  • 1 liela hurma
  •  ½ neliela Ķīnas kāposta
  •  1 mazā kārbiņa konservētas kukurūzas
  •  2 vārītas olas
  •  1 sīpols
  •  Pētersīļu zaļumi
  •  Pipari un sāls

 Mērcei:

  •  1 ēdamkarote citrona sulas
  •  Olīveļļa pēc garšas

Pagatavošana:

Ķīnas kāpostu smalki sagriež un lieku bļodā, pievieno konservēto kukurūzu bez šķidruma. Hurmu nomizo, olas noloba un sagriež kubiņos, bet nomizotu sarkano sīpolu – pusgredzenos. Visas salātu sastāvdaļas savieno un pārlej ar eļļu un citronu sulu, piekaisa sāli un piparus, kā arī sasmalcinātus zaļumus.

Liek apmēram pusstundu nostāvēties.

Ja arī jūs vēlaties padalīties ar kādu no savām receptēm, sūtiet tās uz [email protected] un ieprieciniet portāla "Ziemeļlatvija" lasītājus!

Dzīvesstils

Uz Ziemellatvija.lv pilno versiju